Foci

Dzsudzsák a hét csapatában

Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar légiósa bekerült a hét csapatába a holland labdarúgó-bajnokság legutóbbi, 30. fordulója után.

Az “álomtizenegyet” összeállító Goal.com interenetes szaklap indoklásában az szerepel: a magyar játékos életben tartotta a PSV Eindhoven bajnoki esélyeit, miután 10 perccel a Willem II elleni mérkőzés vége előtt magabiztosan értékesítette a csapata javára befújt büntetőt, ezen kívül veszélyesen futballozott a bal oldalon, és akadt néhány ígéretes beadása is.

Azt már mi tesszük hozzá: a magyar válogatott futballista szezonbeli 12. gólját szerezte a holland élvonalban, amelynek tabelláján a PSV jelenleg a harmadik helyen áll, a második Ajax Amszterdamtól egy, az éllovas FC Twentétől pedig öt ponttal van elmaradva.

A hét csapata: Jelle Ten Rouwelaar (NAC) – Birger Maertens (Heracles), Toby Alderweireld (Ajax), Rob Penders (NAC), Erik Pieters (PSV) – Hernan Losada (Heerenveen), Claudemir (Vitesse) – Roy Beerens (Heerenveen), Maarten Martens (AZ), Dzsudzsák Balázs (PSV) – Mads Junker (Roda)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik