Foci

Botrányos magyar meccs: öt piros a nyugati rangadón

A Pécs 2-1-re legyőzte a Gyirmótot az NB II-ben szombaton, a vendégek szakvezetője, Kiprich József a találkozó után beszólt Várhidi Péternek.

A bama.hu beszámolója szerint a Pécs hajrában esett győztes találatát követően szabadultak el az indulatok: a gyirmótiak azt kifogásolták, hogy a mindent eldöntő gól előtt Lantos sérülése miatt a vendégek kirúgták a labdát, a pécsiek azonban azt nem adták vissza, majd az ennél az esetnél kiharcolt szabadrúgásból döntötték el a három pont sorsát.

Amíg Sütőék ünnepeltek, a sportszerűtlenség láttán teljesen feldühödött gyirmótiak a pályára szaladtak, bedobáltak mindent, amit találtak, sőt, betörték a kispad mögötti plexit is. Solymosi játékvezető nem volt szívbajos, a már lecserélt Laki Balázst és a pályaedző Boros Lukácsot kiállította, miként Várhidi Pétert is, aki szintén pályára lépett (igaz, nem reklamált, csak játékosainak akart taktikai utasításokat adni). Nem sokkal később a lehiggadni képtelen Tóth Norbert is pirosat kapott, majd a 93. percben Sütő Lászlót is leparancsolták a pályáról.

A találkozó után a vendégek mestere, Kiprich József nem kímélte kollégáját és odabökött a korábbi szövetségi kapitánynak és csapatának. „Pályafutásom során ilyen sportszerűtlenséget még nem láttam, gratulálok a volt szövetségi kapitánynak csapatához!”. Várhidi Péter nem kommentálta a rivális edző szavait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik