Foci

Honvéd döntetlen, Haladás és MTK győzelem

A Budapest Honvéd-Győr és a Kecskemét-Lombard Pápa döntetlen lett.

A Soproni Liga 21. fordulójában a Haladás Nagy Gábor második félidei góljával 1–0-ra legyőzte az Újpestet. Pollák Zoltán kiállítása miatt a vendégek a 31. perctől kezdve emberhátrányban játszottak.

A többet támadó és veszélyesebben játszó MTK idegenben 2–0-ra győzte le a tavasszal továbbra is nyeretlen Paksot. A kék-fehérek góljait Hidvégi Sándor és Lázok János szerezte, Gellei Imre csapatából Nikolov Balázst és a korábban az MTK-ban játszó Urbán Gábort is kiállították.

A Lombard Pápa egy pontot szerzett Kecskeméten. Gyors gólváltással indult a mérkőzés: a 12. percben Varga Gábor szerzett vezetést a vendég Pápa javára, ám a Kecskemét Montvai Tibor és Csordás Csaba találataival hat perc alatt fordított. Igazán nagy gólszerzési lehetőség ezt követően csak a vendégek előtt adódott, de előttük is csak elvétve, és sokáig ők sem tudtak élni vele. Aztán két perccel a lefújás előtt Bárányos Zsolt révén sikerült a pápaiaknak az egyenlítés.

Gyenge színvonalú mérkőzésen, 0–0-s döntetlent játszott egymással a Bp. Honvéd és a Győr a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik