Foci

Ronaldóval élen a Corinthians

A világbajnokságok legeredményesebb támadójának góljával a paulista csapat élre állt, hárompontos az előnye a Libertadores-kupa első csoportjában.

A brazil támadó a 37. percben az üres kapuba helyezett, szünet után szabadrúgásból a csapatkapitány Chicao duplázta meg az előnyt. Dos Santos a hajrában szépített ugyan, de a hajrára teljesen beszorított Sao Pauló-iak (Rafael Santos az utolsó percben is nagyot védett Cristaldo lövésénél) diadala azt jelenti, hogy a Roberto Carlost is felvonultató Corinthians négy forduló után három pont előnnyel vezeti a négyest.

A brazilok mellett az Ivan Hurtado büntetőjével a korábban tíz emberre fogyatkozó Emelecet legyőző ecuadori Deportivo Quito is egygólos győzelmet aratott, de hét pontjával így is csak megközelíteni tudta a brazil Internacionalt (8 pont). A második csoportban a paraguayi Nacionalt Valencia korai góljával felülmúló 2004-es kupagyőztes kolumbiai Once Caldas vezet.

Libertadores-kupa
1. csoport:
Corinthians (brazil)-Cerro Porteno (paraguayi) 2-1
Az állás: 1. Corinthians 10 pont, 2. Racing Montevideo (uruguayi) 7, 3. Independiente Medellin (kolumbiai) 3, Cerro Porteno 1
2. csoport:
Once Caldas (kolumbiai)-Nacional (paraguayi) 1-0
Az állás: Once Caldas 11, FC Sao Paulo (brazil) 10, Monterrey (mexikói) 6, Nacional 0
5. csoport:
Emelec (ecuadori)-Dep. Quito (ecuadori) 0-1
Az állás: Internacional (brazil) 8, CA Cerro (uruguayi) 7 (4-3), Dep. Quito 7 (3-3), Emelec 0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik