Foci

Játékosokat cserélne a Real és az Inter

A Corriere dello Sport úgy értesült, hogy az Inter a Barcelonával lefolytatott Ibrahimovic-Eto’o csere után ezúttal a Reallal üzletelne.

Az olasz bajnok Inter és a Real Madrid az olaszországi lapok szerint játékoscserét fontolgat: a hírnek az kölcsönzött alapot, hogy Sergio Ramos mellett Lassana Diarra is Milánóban járt, ám amíg a szélső védő a Milan vezetőségével tárgyalt, a védekező középpályás az Inter főhadiszállásán tartózkodott.

Az olaszországi értesüléseket a madridi AS is megerősítette, sőt, a spanyol sportlap szerint Diarra Maiconért cserébe lehetne a lombardok játékosa, de az Inter emellett további 10 millió eurót is inkasszálna. Diarra, annak ellenére, hogy kiválóan kezdte az idényt, Xabi Alonso rovására szép lassan kiszorult a Real kezdőcsapatából. Elégedetlen a madridi szituációjával, és a több játéklehetőségért cserébe hajlandó költözni.

A francia futballista március 20-a óta nem szerepelt a Real együttesében, s bár kisebb sérüléssel igazolták hiányzását, a sajtó tovább spekulál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik