Foci

Franciaországból erősítene a Juventus

A Serie A-ban jelenleg hatodik Juventus vezetősége újabb nevet dobott be a potenciális jelöltek közé – a kiszemelt Jeremy Toulalan, a Lyon francia válogatott középpályása.

A tuttomercatoweb információi alapján a Juventus az Olympique Lyon válogatott futballistájával szeretné megoldani a középpályája tengelyében tátongó lyukat (Felipe Melo messze nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásokat), s a francia labdaszerző középpályás kiváló igazolás lehet(ne). A feltételes mód: Toulalant az Inter-Milan-Fiorentina olasz trió mellett a Bayern München is szeretné megszerezni, így igencsak nagy az érte folyó tülekedés.

A 26 éves játékos igazi „fregoli-ember”, a Real elleni madridi visszavágón a második félidőben például középső védőként is remekül helytállt. A torinóiak szándéka úgy tűnik, igen határozott, hisz kedden Robert Bettega igazgató a helyszínen figyelte a lyoniak Bordeaux elleni BL-mérkőzését. Érdekesség, hogy a „zebrák” tavaly is figyelemmel követték a franciát, ám mivel Firenzéből megszerezték a lila mezben kitűnő ajánlólevelet szerző Melót, elálltak Toulalan szerződtetésétől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik