Foci

Tízzel is nyerhetett volna az Inter

Az Inter a kezdő sípszótól végigtámadta a CSZKA Moszkva elleni találkozót, ám mindössze egyszer, Milito révén ért révbe. Javier Zanetti úgy gondolja, a játék képe alapján lényegesen több volt a két csapat között.

A 65. percben a Sneijder labdáját gólra váltó Diego Milito a felső sarokba lőtte az Inter vezető találatát; az előtt és azt követően viszont a milánóiak hiába alakítottak ki rengeteg helyzetet, a moszkvai védelem – élen Akinfejevvel – útját állta az olasz gyürkőzésnek. A Sevillában stílusos támadójátékkal előrukkoló oroszok nem erőltették a kontrajátékot sem – nem véletlenül, elsősorban a védekezéssel voltak elfoglalva.

Az argentin csapatkapitány kalapot emelt csapattársai teljesítménye láttán, ám úgy gondolja, az 1-0-s előny nem tükrözi hűen azt, ami a San Siróban a pályán történt.

„Megérdemelt győzelmet arattunk. Mindvégig a mi akaratunk érvényesült, csak a második félidőben legalább tíz olyan helyzetet dolgoztunk ki, amiből gólt szerezhettünk volna” – utalt a történtekre a La Stampának nyilatkozó szélső védő. „A CSZKA erős csapat, ehhez képest a moszkvaiak támadásait csírájukban elfojtottuk. Balszerencsénkre csupán egy gólt szereztünk, így csak reménykedhetünk abban, hogy ez elég lesz a visszavágón.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik