Foci

Robben játékra jelentkezett

Amíg Wayne Rooney helyzete még bizonytalan, egyre biztosabb, hogy Arjen Robben pályára léphet az Old Traffordon a Manchester United elleni BL-visszavágón. A holland már hétvégén, a Schalke ellen is szerepelhet.

A Bayern München hivatalos honlapján Louis van Gaal, a bajorok szakvezetője közölte, hogy már a Schalke elleni létfontosságú német bajnokin is számít a villámléptű holland szélsőre. Robben az angolok elleni, 2-1-es bajor győzelemmel zárult első találkozót izomfáradtság miatt kénytelen volt kihagyni.

„Arjen kiváló állapotban van, így semmi sem áll a szombati szerepeltetése útjában” – árulta el Van Gaal az fcbayern.de-nek nyilatkozva. „Sérültek nélkül utazunk Gelsenkirchenbe.”

A Bayern elnöke, Karl-Heinz Rummenigge is kiadta az ukázt – a bajnoki kiemelt prioritású, hisz amennyiben a kupaelődöntőhöz hasonlóan győznének a Schalke otthonában, nagy lépést tennének a bajnoki salátástál felé.
„Jókora feladat vár ránk a Schalke ellen, de listavezetőként szeretnénk hazautazni. Igen kiegyensúlyozott mérkőzés lesz, de a csapaton egyre inkább látszik, hogy megvan a kvalitása ahhoz, hogy az ilyen meccseket megnyerje.”

Ajánlott videó