Foci

Fabregas: “Attól tartok, valami eltört a lábamban.”

Az Arsenal spanyol csapatkapitánya attól tart, vége az idényének, tegnap este mankóval hagyta el az Emirates Stadiont a Barcelona elleni 2-2-es BL-negyeddöntő után.

Mankóval hagyta el az Emirates Stadiont szerda este Cesc Fabregas, az Arsenal csapatkapitánya a Barcelona-elleni, 2-2-re végződő BL-negyeddöntő után.

A középpályás, aki tizenegyesgólja után a meccs utolsó perceiben már csak sántikált a pályán, a legrosszabbtól tart a sérülése kapcsán.

“Nem vagyok jól”, mondta újságíróknak. “Meg kell várnunk a röntgeneredményt. Attól tartok, valami eltört a lábamban.”

Fabregas a Barcelona csapatkapitányával, Carles Puyollal ütközött a vendégcsapat kapuja előtt a 84. percben. A játékvezető tizenegyest ítélt, Puyolt pedig kiállította, és bár Fabregas még gólra váltotta a büntetőt, az utána percekig ápolni kellett.

“A tizenegyesnél még elég erősnek éreztem magam, de amikor mentem a labdáért, alig tudtam a lábamra állni. Előtte a szabálytalanságnál a lábam beakadt Puyol lábai közé és összerúgtunk.”

“Nem várok túl jó híreket, de azért reménykedem”, tette hozzá Fabregas, aki szerint a szárkapocscsontja (hátsó lábszárcsontja) sérülhetett meg.

A mérkőzésen egyébként az Arsenal másik két játékosa, Andrej Arsavin és William Gallas is sérülten jött le a pályáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik