Foci

Carragher marad Liverpoolban

Korábbi nyilatkozatára rácáfolva az egykori angol válogatott védő bejelentette, hogy a vörösöknél fejezné be a pályafutását.

Jamie Carragher szerződése egy év múlva lejár a Liverpoolnál, ám egyelőre még nem ültek le tárgyalni a felek az esetleges hosszabbításról. Néhány hete a védő alaposan ráijesztett a szurkolókra, amikor egy interjúban arról beszélt, hogy bármikor hajlandó elhagyni nevelőklubját. Aztán gyorsan cáfolt.

„Eszem ágában sincs elhagyni a klubot, szeretném itt befejezni a pályafutásomat” – vonta vissza korábbi kijelentéseit a 32 éves hátvéd, aki 1997-ben debütált a nagycsapatban, és az elmúlt évek során a szurkolók egyik kedvence lett. Carragherrel a vörösök megnyerték a Bajnokok Ligáját, az UEFA-kupát, és 2-2 alkalommal az FA-, illetve Ligakupát.

A bajnoki trófea egyelőre hiányzik Carragher gyűjteményéből, és a válogatottal sem fog már nyerni semmit. Nem szerepelt állandóan a kezdőben, és ezért két éve lemondta a szereplésta nemzeti tizenegyben. „Természetesen szívesen játszanék a világbajnokságon, de kitartok a döntésem mellett. Több időm marad a pihenésre, és így talán hosszabb ideig focizhatok magas szinten a klubomban” – magyarázta Carragher.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik