Foci

Újabb szupersztárt nézett ki magának a Real Madrid

A spanyol együttes egy hazai riválistól igazolna nyáron a középpályára.

Közismertek a Valencia anyagi gondjai, és már többször felmerült annak a lehetősége, hogy a klubnak el kell adnia a legjobbjait. Az utolsó pillanatban érkező banki kölcsönök ideig-óráig orvosolták a problémákat, de könnyen elképzelhető, hogy nyáron meg kell válniuk néhány sztárjátékostól.

Közülük is talán a legkapósabb David Silva, aki a 2008-as Európa-bajnokságon robbant be a köztudatba. A középpályást már tavaly nyáron is szerette volna leigazolnia Real Madrid, de akkor a Valencia visszautasította a madridiak 30 millió eurós ajánlatát.

Idén nyáron ismét megpróbálkozik a királyi gárda, a vezetőség állítólag David Silva leszerződtetését nevezte meg fő prioritásnak, miután Guti és Lassana Diarra jövője is bizonytalan.

A középpályás szerződése 2013-ban jár le a Valenciánál, a klub 90 milliós kivásárlási árat határozott meg, de a jelenlegi helyzetben feltehetően ennél sokkal kevesebbel is beérnék.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.