Foci

Kulcsemberek hiányoznak a BL-negyeddöntőben

A Barcelona és a Bayern München két alapembere nélkül kénytelen megvívni a maga negyeddöntős párharcának első felvonását.

A Bayern München az elmúlt hetekben számos bajnoki pontot, és a BL-továbbjutást köszönheti Arjen Robbennek, aki a hétvégi Stuttgart elleni vesztes derbin izomhúzódást szenvedett. A holland válogatott szélső szereplése igencsak kérdéses a Manchester United elleni BL-negyeddöntő (kedd este, 20. 45 ó tv2) odavágójára.

„Ha nem megy, nem szabad erőltetni” – nyilatkozta Christian Nerlinger sportigazgató. Az angolok edzőjének, Sir Alex Fergusonnak nincsen ilyen problémái, a skót mester még azt is megtehette, hogy a hétvégén pihentette Wayne Rooneyt. Csapata nélküle is simán verte a Boltont.

Szerdán látogat az Emirates-be a Barcelona, és a katalánoknál is lesz egy hiányzó. Robbenhez hasonlóan Iniesta is összeszedett a hétvégén egy kisebb sérülést, és biztosan nem játszhat az Arsenal elleni első meccsen, és kérdéses, hogy a jövő heti visszavágóra összefoltozzák-e a spanyol csapat orvosai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik