Foci

Bayern-MU meccs nemcsak a BL-ben

A bajorok mellett a manchesteriek is harcba szállhatnak a Schalke kapusáért.

Sajtóértesülések szerint a Schalke 04 kapusát, Manuel Neuert szemelte ki a nyári igazolási szezon egyik nagy fogásának a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson.

A The Mirror című lap úgy tudja, hogy a múlt héten Ferguson Eric Steele kapusedzőt küldte el a Schalke-Bayern Német Kupa-elődöntő helyszínére, hogy az személyesen győződhessen meg a 194 centiméter magas, 24 éves kapus képességeiről. Ferguson után úgy tűnik, Steele is elégedett volt a látottakkal, így ha a Manchester United hajlandó megadni a körülbelül 10 millió fontra becsült összeget, létrejöhet az üzlet a két klub között.

Neuer tagja a német válogatott világbajnoki keretének, és minden esélye megvan rá, hogy előbb-utóbb a Nationalelf első számú hálóőre legyen.

A Manchester kapuját jelenleg legtöbbször védő Edwin van der Sar idén tölti be a negyvenet, és bár a hollandnak 2011-ig szól a szerződése, a klubnak lassan gondoskodnia kell a pótlásáról.

A Schalke kapusáért állítólag a Bayern München is harcba szállt: a napokban Oliver Kahn nyilatkozta azt, hogy a klub hagyományai szerint a nemzeti válogatott kapusa a bajoroktól kell hogy kikerüljön, ezért a Münchennek mindent meg kell tennie a válogatott első számú mezéért versengő egyik kapus, René Adler vagy Manuel Neuer megszerzéséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik