Foci

FA-kupa: Gera a Wembley-be lőné a Fulhamet

Örül a góljainak a magyar játékos, de a csapat sikere teszi igazán boldoggá.

Gera Zoltán és a Fulham a Tottenham otthonába látogat az FA-kupa negyeddöntőjének megismételt mérkőzésén: a londoni rangadó első felvonása 0-0-val végződött.

„Ez egy nagyszerű alkalom a csapatnak, a játékosoknak és a szurkolóknak. Ez mindannyiunknak egy fontos este lesz, melyből remélem én is kiveszem a részem. Összességében elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel, de még mindig van mit tennem. Szereztem fontos gólokat és most is erer törekszem. Nagyszerű érzés gólokat lőni, de még jobb, ha a csapat sikeres, mert ez nem egy játékosról, hanem egy egész együttesről szól és ugyanaz lesz a célunk szerda este. Találkoztunk velük már háromszor a szezonban, tudjuk mire számítsunk.” – nyilatkozta a magyar középpályás, majd az FA-kupa elődöntőinek és fináléjának otthont adó Wembley stadionról is ejtett pár szót.

„Ez egy speciális hely, az egyik legjobb a világon. A Fulham már rég járt ebben a stadionban, épp ezért is fontos az esti meccs. Szerencsés vagyok, mert már kétszer játszhattam a pályáján, ezért mostani csapatommal is szívesen visszatérnék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik