Foci

Az Inter is bejelentkezett Cesc Fabregasért

A renitens Balotellit és 36 millió fontot adnának érte az Arsenalnak.

A Sky Sports Italia információi szerint a fő kérdésekben már meg is egyeztek a felek, de a spanyol középpályás az El Mundo Deportivónak nyilatkozó képviselői szerint nincs szó szerződésről és megegyezésről sem.

A 22 éves Fabregast a Barcelona, a Real Madrid és a Juventus is szeretné megszerezni, de az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger hallani sem szeretne Fabregas eligazolásáról.
Mourinho mindenképpen szeretne igazolni egy kreatív középpályást, és a hírek szerint Fabregason kívül a Liverpool ikonja, Steven Gerrard is a milánóiak célkeresztjében van.

Az Arsenal akár Fabregas ügyétől függetlenül is megszerezhetné Balotellit, hiszen a fiatal olasz támadó úgy tűnik, végleg kikerült a csapatból azután, hogy összeveszett José Mourinho vezetőedzővel a Chelsea-Inter Bajnokok Ligája-negyeddöntő után. (Balotelli az Inter sikeréről és továbbjutásáról úgy nyilatkozott, hogy az nem Mourinho, hanem a csapat érdeme volt.)

Azóta Balotelli négy egymást követő mérkőzésen nem jutott lehetőséghez a milánói csapatnál, és mint ahogy arról korábban beszámoltunk, szabadidejében az Inter örök riválisának, az AC Milannak a mezét hordja. Az Internél kispadra szorult 19 éves játékost állítólag az Arsenalon kívül másik két szigetországi csapat, a Manchester City és a Chelsea is szívesen látná a soraiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik