Foci

Bojkottra szólítottak fel a DAC-szurkolók

A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapatának három szurkolói csoportja az elmúlt hónapok gyenge eredményei miatt bojkottálni fogja a csapat soron következő hazai mérkőzéseit.

A Yellow Blue Supporters, a Felvidéki Harcosok és a Wallace Army szurkolói csoportok közleményükben leszögezik, eddig mindig kitartottak a csapat mellett, “de a Nagyszombat elleni gyalázatos vereség, a játékosok Kassa elleni lélektelen játéka, a csapatszellem abszolút hiánya és a szívtelen játék kényszerített rá minket erre a számunkra nehéz lépésre”.

“Egyúttal szeretnénk felhívni a vezetőség figyelmét is arra, hogy amíg nem látunk érdemleges változást a csapat teljesítményében, nem kívánunk sem nézőként, sem szurkolóként részt venni a következő hazai mérkőzéseken! Aki egyetért a bojkottal, csatlakozzon a három szurkolói csoporthoz!” – szólította fel a többi drukkert a sárga-kékek három szurkolói csoportja.

A DAC eddig mind a négy tavaszi mérkőzését elveszítette, a nagyszombati Spartaktól 7-0-ás kiütéses vereséget szenvedett. Jelenleg a 10. helyen áll a szlovákiai Corgon ligában a csallóközi klub, egy ponttal előzi meg az utolsó előtti Dubnica csapatát. Az együttes legközelebb szerdán fogadja a hetedik rózsahegyi csapatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik