Foci

Trezeguet: marad vagy megy?

A francia világbajnok támadónak egy éve van még hátra a torinói szerződéséből, de könnyen elképzelhető, hogy nyáron otthagyja a Juventust.

David Trezeguet tíz éve a Juventus játékosa, de szinte minden nyáron „eladják” az olasz lapok. Idén is megkezdődtek a találgatások, mivel a francia játékosnak a csapatához hasonlóan nem igazán megy a játék, kérője azonban bőven akad.

Az ügynöke megunta a sajtóban megjelenő híreket, és cáfolta, hogy már elígérkezett volna Trezeguet. „A Juventusra számos fontos meccs vár a hátralévő hetekben. A szezon végén dönt a jövőjéről, addig hagyják békén” – nyilatkozta Antonio Caliendo a Calciomercatónak.

Trezeguet számára azért is fontosak az olasz bajnokság hátralévő fordulói, mert öt hónappal a visszavonulását követően szeretne ismét bekerülni a francia válogatottba. „Hiányzik a válogatott meccsek légköre” – nyilatkozta néhány napja a L’Equipe-nek a támadó, aki a nemzeti csapatban 71 meccsen 34 gólt lőtt. A legfontosabbat a 2000-es Európa-bajnokság fináléjában az olaszok ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik