Sport

Velünk élmény a közös szurkolás!

Nálunk a jó dolgok a gólok és passzok idején is együtt járnak, mint a partifalatok és az alacsony árak!

Focis péksütemények a szurkoláshoz

Mi tudjuk, mire vágynak az igazi focidrukkerek! Az Európa-bajnokság ideje alatt „Azon melegében” látványpékségünkben stílusos és pénztárcabarát különlegességekkel várjuk a sportrajongókat. A frissen és helyben sütött péksütemények között megtalálhatják a szendvicsekhez kitűnő focilabdamintás Bajor bucit, az édes ízekre vágyóknak pedig Hajrá Magyarok! fánkot sütünk, aminek fehér cukormázbevonatát piros és zöld cukorszórással varázsoljuk nemzeti színűvé.

A jó dolgok a közös szurkolás során is együtt járnak

A közös meccsnézéshez, az együtt töltött sportpillanatokhoz hozzátartoznak a különféle ropogtatni- és innivalók, amelyeket június 23. és 26. között remek áron kínálunk Önöknek. Az akció ideje alatt a klasszikus sós finomságok mellett kedvezményes áron vásárolhatnak többféle sört* és üdítőitalt is!

Szurkoljanak együtt az ALDI-val!

Az ALDI régóta szívesen támogatja a közösségi élményeket, legyen szó fesztiválokról, családi rendezvényekről, sportversenyekről vagy éppen közös drukkolásról. A focirajongók az Európa-bajnokság ideje alatt, június 14-től egészen a döntőig, azaz július 14-ig szurkolhatnak velünk együtt Budapesten. A belvárosi Szabadság téren kialakított kivetítő előtt ülőpárnáink kényelméből figyelhetik a meccseket, amihez hoszteszeink még egy kis ropogtatnivalót is biztosítanak. Ha pedig a helyszínen regisztrálnak az ALDI online bevásárlás hírlevelére, akkor 2000 forintos ajándék kuponunkkal próbálhatja ki minden új feliratkozónk az online bevásárlást az ALDI-ból a shop.aldi.hu-n keresztül. Az online bevásárlás szolgáltatást partnerünk, a ROKSH nyújtja. A részletekről érdeklődjenek hoszteszeinknél.

 

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok a szurkolás közben is együtt járnak!

 

 

 *Fogyassza felelősséggel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik