Sport

Rasovszky: Sikerült megtalálnom az utolsó körre a két agysejtesek közül az egyiket

Derencsényi István / MTI
Derencsényi István / MTI

Rasovszky Kristóf komoly kritikával illette ellenfeleit a nyíltvízi úszók Európa-bajnokságának csütörtöki versenynapján.

A magyar úszó hatodik helyen ért célba az ötkilométeres távon, pedig sokáig első helyen állt. A 10 kilométeren mutatott teljesítményénél is jobbnak érezte a produkcióját, ám az egyik rivális mindent elrontott számára.

„Több lett volna ebben a végén, de ma is sikerült megtalálnom az utolsó körre a két agysejtesek közül az egyiket, sajnos ez így alakult. Összességében jobb úszás volt mint a tegnapi, de ennél többet szerettem volna.

Ha valakinek odáig jut el az agya, hogy folyamatosan hozzá kell érni a másikhoz, hiába az ifik között az egyik legjobb úszó, mondjuk így is mögöttem ért be mindkét nap. Fel kellene fogni, hogy először úszni kellene, nem test-test ellen küzdeni. Majd talán az edzője elmagyarázza neki, hogy nem erről szól ez

– mondta Rasovszky csalódottan az M4 Sportnak.

A magyar versenyző a verekedőknek is elmondta, hogy változtatniuk kellene a hozzáállásukon. Zárásképp elmondta, hogy nem is az Eb-n szeretne csúcsformát mutatni, hanem majd a párizsi olimpián alkotna maradandót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik