Sport

„Jelenleg nincs edzőkérdés Veszprémben” – reagált a kézilabdacsapat vezérigazgatója a szurkolói tüntetésre

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

A Telekom Veszprém vezérigazgatója, dr. Csík Zoltán megerősítette pozíciójában Momir Ilics vezetőedzőt és Gulyás Péter másodedzőt.

A sportvezető a vehírnek adott rövid interjút, miután kedden nagyszabású szurkolói tüntetést rendeztek a veszprémi aréna előtt, mert a játék minősége és eredményessége sem volt kielégítő. Az utolsó csepp a pohárban az Aalborg elleni kiesés volt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Csík az interjúban határozottan foglalt állást a kérdésben.

A Telekom Veszprém edzője Momir Ilics, másodedzője Gulyás Péter. Ez a szezon végéig biztosan így is marad. Nincs edzőkérdés jelenleg a Veszprémben, kupakérdés és bajnoki kérdés van. Ezeket a trófeákat kell begyűjtenie a Veszprémnek ezekkel az edzőkkel. Edzőkérdésről a szezon végén kell beszélgetni, akkor döntsük el, hogy sikeres, vagy sikertelen szezon volt

– mondta Csík, aki hozzátette, hogy csalódott, amiért lemaradtak a négyes döntőről.

A vezérigazgató elmondta, hogy Nagy László sportigazgató remek munkát végzett és nem rajta múlt, hogy nem másik edző került a csapat élére. Ennek ellenére bíznak Ilicsben, aki „letargiában van” a kiesést követően. Hangsúlyozta dr. Csík Zoltán, hogy ne egy meccs alapján ítéljék meg a vezetők munkáját. Az is kiderült, hogy a cégvezetői posztról Sevinger Zsolt 15 év után távozott, de saját akaratából és egy jobb ajánlat kedvéért.

A beszélgetés elején az is kiderült, hogy a Veszprémi Építők Sportegyesület kezébe került a Veszprém Aréna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik