Sport

Másfél év kihagyás után győzelemmel tért vissza Borics Ádám

Győzelemmel tért vissza Borics Ádám a keresztszalag-szakadásból, miután pontozással verte Enrique Barzolát.

Borics kapott egy rúgást a legnemesebb testrészéhez közel, de rövid idő után tényleg elkezdődött a meccs. Rövid kóstolgatás után a balhorgok zöme betlált, a peruinak gyakorlatilag szerencséje volt, hogy a magyar bunyós a szeméhez ért, mert az ápolás ideje alatt legalább nem verte senki. Barzola a szünet után meg is lepte Boricsot, egy horogütéssel földre vitte, megagyalta és fojtással próbálta feladásra kényszeríteni, de nem járt sikerrel.

A második menet aztán igazán a magyarról szólt, elképesztő mennyiségű ütést vitt be, pedig nem is próbálta felgyorsítani a meccset. Barzola többször is tántorgott, kétszer vitte földre ellenfelét, de igazán nagy veszélyt nem jelentett.

Barzola a harmadik menetben megpróbált mindent, komoly erővel esett neki ellenfelének, de Borics állta a sarat. A magyar bunyós nagyjából egyenlőre kihozta az ütésváltást, de érezhetően elfáradtak az MMA-sok a végére. A döntés így a bírókra maradt, akik mind Borics Ádámot látták egy picit jobbnak.

A meccs után Borics Ádám YouTube-csatornáján mesélt arról, hogyan élte meg a meccset és a visszatérést, elsősorban annak örült, hogy a térde teljesen fájdalommentes volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik