Sport

Visszacsábítanák egykori klubjai a Veszprém klasszis beállósát

Bodnár Boglárka / MTI
Ludovic Fabregas jelenleg a BL-negyeddntőre készül a Veszprémmel
Bodnár Boglárka / MTI
Ludovic Fabregas jelenleg a BL-negyeddntőre készül a Veszprémmel
A francia sportnapilap, a L’Equipe információja szerint nem tudni, hogy szerződése lejárta után hol folytatja pályafutását Ludovic Fabregas, a Telekom Veszprém világklasszis francia beállósa.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kézilabdázó szerződése 2025 nyarán jár le a magyar csapatnál, és ugyan a veszprémieknek egy év opciójuk lenne a hosszabbításra, a francia portál úgy tudja, a 27 éves sztár spanyol és francia ajánlatokkal is bír.

Egyrészt visszavárja a Barcelona, ahol 2018 és 2023 között öt szezont húzott le. Ahogy arról a spanyol média is írt már, a katalán klub arról álmodik, hogy visszahozza egykori csillagát, akinek tavalyi távozása megdöbbenést keltett.

A Barca vezetői készek lennének hosszú távú, négy vagy akár öt évre szóló szerződést is felajánlani.

Nem tűnik azonban kizártnak a Franciaországba való visszatérés sem: két éve a Paris Saint-Germain és nevelőklubja, a Montpellier is megpróbálta visszacsábítani – állítólag mindketten harca szállnának érte ismét.

Fabregas előtt azonban még bő egy év magyarországi kaland áll, a világ legjobb beállósának tartott kézilabdázó jelenleg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésére készül: a Veszprém április 25-én otthon fogadja a dán Aalborgot.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik