Sport

Meglátogatta az államtitkár a Tenerifén készülő Milák Kristófot

Derencsényi István / MTI
Derencsényi István / MTI

Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára és Wladár Sándor a Magyar Úszószövetség elnöke is meglátogatta a Tenerifén készülő Milák Kristófot – derül ki az SzPress Facebook bejegyzéséből. 

Azt írják, magyar úszósport legjobbjainak egy népes csapata háromhetes spanyolországi melegégövi edzőtáborban készül az év megmérettetéseire, amelyek között sorban az első az április 9-én kezdődő négynapos országos bajnokság. Teneriféről jövő szombaton térnek vissza a magyar sportolók és az edzőik.

Az olimpiai felkészülés tenerifei állomáshelyére hosszú kihagyás után Milák Kristóf, olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó is elutazott, aki még csak néhány hete dolgozik újra együtt Virth Balázzsal, az edzőjével.

Virth korábban azt mondta, „Kristóf csendben, nyugodtan szeretne edzeni, és én ezt a kívánságát tiszteletben tartom.” Hozzátette,

éppen ezért azt kérem mindenkitől, hogy tartsa tiszteletben Kristóf kérését. Úgy érzem, mindenki, aki szeretné őt újra versenyezni látni, azzal tehet a legtöbbet, ha a találgatások helyett tényleg hagyja őt csendben készülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik