Sport

„Semmilyen hátsó szándék nem vezérelt” – egy 15 éves lánynak küldött üzenet miatt küldhette el a bajai úszóklub Hosszú Katinka korábbi edzőjét

Facebook.com/sportuszoda.baja
Facebook.com/sportuszoda.baja

Harminchárom év után elküldték a Bajai Spartacustól Pass Ferenc úszóedzőt, aki Hosszú Katinkának is az edzője volt.

A Sportal azt írja, az ügy hátterében az áll, hogy az edző olyan üzeneteket váltott egy 15 éves lánnyal, amely a klubja szerint nem fért bele.

Egy félreértett üzenet miatt kerültem ilyen helyzetbe. Tény, ha valaki akarja, félre értheti a Messengeren küldött mondatokat, de semmi ilyen szándékom nem volt, semmilyen hátsó szándék nem vezérelt. Semmi bűnöset nem tettem.

Az egyesületem ennek ellenére rögtön felmondott. Harminchárom éve dolgoztam itt, soha semmilyen konfliktusom nem volt sem gyerekkel, sem szülővel, legfeljebb szakmai vitám” – magyarázta Pass.

A Sportal úgy tudja, szülői bejelentés után döntött úgy a bajai klub, hogy megválik az edzőtől. Pass azt mondja, a 15 éves lány nem nála úszott, átirányította egy kolléganőjéhez, illetve a vízilabdázókhoz, de néha kommunikált vele, és ilyenkor leginkább a sport, valamint az edzések jelentették a témát köztük. Szerinte egy ilyen jellegű üzenetet értettek, magyarázták félre, ezért kellett mennie.

„Természetesen nagyon felzaklatott ez a történet, hiszen nem tettem rosszat, mégis ilyen helyzetbe kerültem.

Olyan ügyben kéne védekeznem, vagy bizonyítanom bármit, amit nem követtem el

– panaszkodott Pass Ferenc.

A Bajai Spartacus egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik