Sport

Bokáját törte, és még fizethet is Montenegró elleni Eb-selejtező után pályára beugró drukker

Ugyeszseg.hu
Ugyeszseg.hu

Bokáját törte és még alaposan a zsebébe is nyúlhat az a 47 éves férfi, aki tavaly novemberben örömében beugrott a pályára a Puskás Ferenc stadionban, a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtező lefújása után.

A meccset 3-1-re nyertük Szoboszlai Dominik másfél percen belül szerzett duplájával, és Nagy Ádám 93. percben szerzett találatával, s ezzel csoportelsőként jutottunk ki a németországi kontinensviadalra.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi a meccs után ittasan fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, ám olyan szerencsétlenül ért földet, hogy eltörött a bokája.

Ezt követően a stadion biztonsági szolgálatának munkatársai kikísérték a pályáról a drukkert, a helyszínre hívott mentők pedig elszállították. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolt férfire azzal, hogy határozott időre tiltsák el valamennyi magyarországi sportrendezvény látogatásától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik