Sport

Maszkban, fémrudakkal és késekkel felfegyverkezve akartak összecsapni Fradi- és Fiorentina-drukkerek

police.hu
police.hu

Valószínűleg nem barátkozni és sörözgetni akartak egymással azok a Fradi- és Fiorentina-szurkolók, akik maszkban, fémrudakkal és különböző ütőszerszámokkal felszerelkezve gyűltek össze tegnap este Budapesten, a VII. és a VIII. kerületben.

A csütörtöki Európa Konferencia Liga labdarúgó-mérkőzés előestéjén azonban semmi nem lett a szurkolói összecsapásból, mert a rendőrök közbeléptek.

police.hu

A BRFK közleményében azt közölte, hogy többek között késeket, fémrudakat, szerszámnyeleket és pirotechnikai eszközöket foglaltak le a drukkerektől. Két magyar és egy olasz állampolgárságú férfit elő is állítottak, ellenük a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt indult eljárás.

police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sportszerű szurkolást kér a mérkőzésre érkezőktől, és azt közölte, hogy azonnal és határozottan fel fog lépni a jogsértést elkövetőkkel szemben.

Kapcsolódó
Ha türelmes lesz a Fradi, a döntetlen minimum összejöhet a góliszonyban szenvedő Fiorentina ellen
Nemcsak simán topligás ellenfél, hanem a Serie A egyik ikonikus klubja lesz a Ferencváros ellenfele a Konferencia Liga csoportkörének utolsó fordulójában. A Fradinak mégis van esélye arra, hogy elérje a célját csütörtökön a Fiorentina ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik