Sport

Férfi vágyak csomagolva

Hogy mire vágyik a szeretett férfi? Praktikusra, tökéletesre és titkon persze kényeztetőre is. Eljött hát az idő, hogy meglepjük őket valami különlegessel, valamivel, ami nem csupán egyszerű ajándék, hanem olyan élmény, ami sokáig elkísér. A Dove Men+Care karácsonyi csomagjai éppen ezért nem csak hatékony bőrápolást és minőségi termékeket kínálnak, de az érzést is, hogy valaki törődik velük, hogy valaki tudja, nekik is jár egy kis kényeztetés.

DOVE MEN+CARE CLEAN COMFORT AJÁNDÉKCSOMAG

Ha frissítő és hatékony termékekre van szükség a nap indításához, ez a megfelelő választás. A tusfürdő segít hidratálni és felfrissíteni a bőrt, az izzadásgátló aeroszol pedig segít harcolni az izzadás és a testszag ellen akár 72 órán át.

DOVE MEN+CARE EXTRA FRESH AJÁNDÉKCSOMAG

Az ápoltságnál csak egy vonzóbb dolog van: ha az finom illattal társul. A Dove Men+Care Extra Fresh termékek ehhez is hozzájárulnak, így az ajándékcsomag biztos siker. A tusfürdő gyengéden tisztít miközben segít hidratálni a bőrt, az izzadásgátló pedig akár 72 órán át véd az izzadás ellen.

DOVE MEN+CARE COOL FRESH AJÁNDÉKCSOMAG

Nehezen induló reggelekre vagy kimerítő sport után gyors felüdülést kínál ez a hűsítő, frissítő ajándékcsomag, ami a hidratálásról is gondoskodik. Az élénkítő tusfürdő mellett tartalmaz egy izzadásgátló aeroszolt is, mely kellemes és száraz érzést ad, élénkítő, jeges illatba burkolva.

DOVE MEN+CARE COOL FRESH AJÁNDÉKCSOMAG HORDOZHATÓ THERMO POHÁRRAL

Ha a hűsítő-frissítő kényeztetés után egy kis melegséget is csempésznél a napba, válaszd ezt az ajándékcsomagot, ami a tusfürdő és az aeroszol mellett egy hordozható thermo pohárral segíti az egész napos hidratálást vagy a reggeli kávé megfelelő hőmérsékletét.

DOVE MEN+CARE CLEAN COMFORT AJÁNDÉKCSOMAG NESZESSZERREL

A tusfürdő segít hidratálni a bőrt, az izzadásgátló aeroszol és stift pedig segítenek harcolni az izzadás és a testszag ellen akár egész nap, miközben ápolják a bőrt. A praktikus neszesszer pedig bárhova elviszi a kedvenc Dove Men+Care termékeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik