Sport

„Perverz vagy, aki meztelenül akar látni, vagy csak a beteges kíváncsiság hajt?” – exbarátnője bepereli a kukkoló sztárteniszezőt

Korábbi partnere bepereli David Nalbandiant, aki egy kamerát szerelt be a nő hálószobájába.

A 41 éves Nalbandian, aki 2002-ben döntőt játszott Wimbledonban, 2022 szeptembere és 2023 júniusa között alkotott egy párt Araceli Torrado modellel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Araceli Torrado (@aracelitorrado) által megosztott bejegyzés

A kamerát a nő testvére fedezte fel, amikor kiszúrt valami csillogó tágyat egy szellőzőnyílás mögött. Nalbandian elismerte, hogy ő szerelte fel a kamerát a lakásba, ahol együtt éltek, de azt állítja, hogy még akkor tette, amikor együtt voltak Torradóval. A nő szerint azonban ez már a szakításuk után történt, ezért szexuális zaklatással és betöréssel vádolja az egykori teniszezőt.

Miért csináltad? Perverz vagy, aki meztelenül akar látni, vagy csak a beteges kíváncsiság hajt, hogy lefekszem-e másokkal? Mondd el az igazat!

– szegezte a kérdést egy privát beszélgetés során a modell Nalbandiannak. A férfi ezután vallotta be, hogy ő szerelte fel a kamerát, de azt állította, hogy nem nézte meg a felvételeket. „Ha mással akarsz lefeküdni, bármikor megteheted” – zárta a válaszát Nalbandian.

Torrado a kamera felfedezése után feljelentést tett a rendőrségen, de akkor még bizonyítékok híján visszadobták az ügyet. Azok után, hogy Nalbandian elismerte, hogy ő szerelte fel a kamerát, Torrado jelezte, hogy a bírósághoz fordul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Araceli Torrado (@aracelitorrado) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik