Sport

Közleményt adott ki azonnali hatállyal távozó kézilabdázójáról a Fradi

fradi.hu
fradi.hu

Csütörtökön a Buducnost Podgorica kézilabdacsapata bejelentette, hogy leigazolta Jelena Despotovicot, és a montenegrói átlövő már túl is volt az első edzésen új csapatában. Despotovic a nyáron érkezett Győrből a Ferencvároshoz, és ugyan kevés játéklehetőséget kapott, azért meglepő volt, hogy ilyen hamar távozott. A magyar klub részéről sokáig nem kommentálták a klubváltást, ám idő közben megjelent egy közlemény.

Azonnali hatállyal távozik női kézilabdacsapatunktól Jelena Despotovic, aki nyáron csatlakozott a Ferencvároshoz, de az elmúlt hónapokban nem tudott stabil helyet kiharcolni magának az együttesben. A montenegrói átlövő csütörtökön délután aláírta a szerződésbontáshoz szükséges papírokat

olvasható a klubhonlapon, a közlemény pedig azzal zárult, hogy további sok sikert kívánnak Despotovicnak.

Kiderül az is a fradi.hu cikkéből, hogy csatlakozik az első csapat keretéhez a 19 éves Kármán Luca, aki ebben a szezonban a Fradi NB I/B-ben szereplő csapatában nyolc mérkőzésen 40 gólt dobott. Kármán tavaly bemutatkozott már az NB I-ben, ám aztán súlyos térdsérülést szenvedett.

Kapcsolódó
„Nem beszéltem róla, de nagyon régóta szenvedtem” – fél év alatt 25 kilót fogyott a kézilabda sikeredzője
A dán kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Nikolaj Jacobsen éveken keresztül fájdalomcsillapítókon élt, de most új életet kezdett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik