Sport

A Nottingham-Sheffield meccsen egy ütközés következtében életét vesztette a 29 éves Adam Johnson

A Nottingham Panthers és a Sheffield Steelers jégkorong mérkőzés félbeszakadt, miután az egyik játékos súlyos nyaki sérülést szenvedett. A Sheffield Arénában 8000 néző előtt zajló Challenge Cup angol jégkorong találkozó 35. percében Adam Johnson, a Nottingham Panthers támadója egy ütközés után lent maradt a jégen. Mint később kiderült, az esés közben egy korcsolya éle elvágta a nyakát – számolt be a bbc.com.

A 29 éves amerikai jégkorongozó körül a társai azonnal gyűrűt alkottak, eltakarták a mentősök érkezéséig, akik már a jégen sürgősségi ellátásban részesítették, majd a sheffieldi Northern General Hospitalba szállították.

Nottinghami klub vasárnap délelőtt X-bejegyzése már azt a szomorú hírt közölte, hogy a 47-es mezszámú játékosukat nem sikerült megmenteni, az életét vesztette.

Adam nemcsak kiváló jégkorongozó volt, hanem nagyszerű csapattárs és hihetetlen ember is, aki előtt még az egész élete ott állt. A Panthers szeretné részvétét nyilvánítani Adam családjának, párjának és minden ismerősének ebben a rendkívül nehéz időszakban. Beleértve a játékosokat, a személyzetet, a vezetőséget és a tulajdonosokat is a klubnál minden szív összetört Adam halálának hírére. Pótolhatatlan űrt hagyott maga után, soha nem felejtjük el

– írták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik