Sport

„Ruhában fel sem ismerjük!” – pornóiparból irány az MMA

Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lengyel közösségi oldalakon Natalie Wayne, a korábbi pornófilmes ugyanis úgy döntött, egy másik téren is kipróbálja magát és belép az oktagon világába.

Natalie Wayne sok éven át a felnőttfilm-iparra összpontosított, ám az elmúlt időszakban nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában. Tavalyi, Katarban megrendezett labdarúgó-világbajnokság során például megígérte a lengyel játékosoknak, hogy megmutatja a melleit, ha gólt szereznek a Mexikó elleni nyitómeccsen.

Bár a mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárult, ő azért megvált a ruháitól.

Egyre gyakrabban tűnt fel freak-fight gálákon, és idén tavasszal el is indult a lengyelországi pofonbajnokságon, a Slap Fighting Championshipen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Patrycja Natalia (@nataliewayne.official) által megosztott bejegyzés

Nem csoda, hogy ezek után meghívást kapott egy új projektbe, a Fame MMA, azaz a hírességek bunyós gálájára.

A csaták semmiben sem térnek el a hagyományos küzdelmektől, mivel a harcosok itt is főként MMA-szabályok szerint verekszenek. A különbség az, hogy a résztvevőknek gyakran semmi közük a sporthoz, a szervezők influencereket, youtubereket és más, a közösségi média világában jól ismert hírességeket szerződtetnek.

Így került képbe a 25 éves Natalie Wayne is.

Natalia egy olyan személyiség, akit a Twitterről ismerhetsz, ahol nagyon aktív, és máris rengeteg rajongót gyűjtött össze. De ez még nem minden

írta közleményében a Prime Show MMA hivatalos oldala.

Hogy napjaink tévéműsorai a nézettségért mennyire mennek le a béka hátsója alá, egy dolog, hiszen amíg a közönség vevő rá, addig egy ilyen gála eltartja magát. Ugyanakkor a lengyeleknél is akadnak olyan kommentelők, akik szerint kár reklámozni a csőcseléket.

A Natalie Wayne csatlakozását követő poszt alatt azt is megjegyezték: úgy tűnik, már a pornó sem fizet túl jól, és különben is, így ruhában fel sem ismerhető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PRIME SHOW MMA (@primemma.pl) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik