Sport

Bő egy perc alatt produkált óriási feltámadást egy csapat az U19-es kézivébén

Twitter.com/handgoall
Twitter.com/handgoall

A negyeddöntőknél tart a horvátországi U19-es férfi kézilabda-világbajnokság, ahol az egyik vezető hír az volt, hogy a burundi csapat tíz játékosa ismeretlen helyre távozott a rijekai szállásról.

Az egyiptomi csapat a Feröer elleni negyeddöntőben hihetetlen feltámadást produkálva tett róla, hogy ne csak az eltűnt fiatalok adjanak témát.

A két magyar bíró, Altmár Kristóf és Horváth Márton által vezetett meccsen az első félidő után döntetlenre (13-13) álltak a felek, 1 perc 15 másodperccel a vége előtt viszont érett a feröeri továbbjutás, az északiak ugyanis 31-28-ra vezettek.

Egyiptom azonban nem adta fel, Hasad betörésből szerezte a 29., majd Kallaf hetesből a 30. gólt. Az értékesített hétméteres után még 21 másodperc volt hátra, és Feröer támadhatott, az egyiptomiak pedig szoros emberfogásra váltottak, és a csapdázás be is jött, mert a labdaszerzés után Maszud hosszabbításra mentette a mecset.

Egy ilyen feltámadás nagyon fel tud pörgetni egy csapatot, és a tízperces hosszabbítás már egyértelműen Egyiptomról szólt, amely végül 38-34-es győzelemmel jutott a négy közé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik