Sport

Túrázás közben halt meg az NFL-sztár, aki egyszer már túlélte a túlélhetetlent

Ronald C. Modra / Getty Images
Ronald C. Modra / Getty Images
Vasárnap kirándulni indult, de már csak holtan találtak rá az Oakland Raiders korábbi Super Bowl-győztes játékosára, Joe Campbellre. Az amerikaifutballista 68 évet élt.

Az 1955. május 8-án született Joseph Patrick Campbell az 1977-es NFL-drafton kelt el. 1977–1980 között a New Orleans Saints játékosa volt, majd szerepelt az Oakland Raiders (1980–1981) és a Tampa Bay Buccaneers (1981) csapatában.

A Raidersszel Super Bowlt is nyert.

A sportoló 2007-ben súlyos balesetet szenvedett, Pennsylvaniában kerékpározás közben frontálisan ütközött egy kisteherautóval. Koponyatörést és agysérülést szenvedett, a bal alkarját műtéti úton kellett visszavarrni. Több, mint hat hétig volt kómában.

Egy évvel fiatalabb öccsénekm Pat Campbellnek azt mondták az orvosok, elég kicsi az esélye a túlélésre. De ha sikerül is, lehet, hogy nem ébred fel soha többet a kómából. Ha mégis, elképzelhető, hogy 24 órás ápolásra szorul majd. Fivérének kellett döntenie, hogy leveteti-e az orvosokkal a lélegeztetőgépről.

Joe Campbell azonban szívós volt, túlélte a túlélhetetlent és felépült a balesetből.

Múlt vasárnap kirándulni indult, miután nem tért haza keresni kezdték, de már csak holtan találtak rá. Testvére azt mondta, hogy hirtelen szívleállás miatt halt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik