Sport

A srác, aki testével gyűjt pénzt az olimpiai induláshoz

Diego Balleza nem egy névtelen senki. A 28 éves mexikói srác 2019-ben, a kvangdzsui vizes világbajnokság 10 méteres szinkron toronyugrás számában a világbajnoki bronzérmet nyert (Sanchez Morenóval párban), míg a 2021-es tokiói olimpián pedig ugyanebben a versenyszámban negyedik lett (Kevin Berlin Reyesszel).

A műugró gőzerővel készül a 2024-es párizsi olimpiára, azonban anyagi gondjai támadtak, mert a szövetsége nem tudja támogatni. Ezért gondolt egy merészet és jobb ötlet híján OnlyFans fiókot nyitott – számolt be az apnews.com.

A nemzetközi szövetség, a World Aquatics és Ana Guevara, a korábbi kiváló atléta, jelenleg mexikói sportbizottság vezetője közötti elég régóta zajlik a vita, ezért a közép-amerikai ország vizes sportolói január óta nem jutnak támogatásokhoz. A World Aquatics ugyanis felfüggesztette a mexikói vizes sportok szövetségének elnökét, Kiril Todorovot. Az elnyúló nemzetközi és nemzeti szövetségek közti vita miatt fogyott el az állami támogatás, ezért próbálják a sportolók megtalálni a forrást, amely lehetővé teszi az olimpiai felkészülésüket.

Ballezának, mint a férfi műugróknak úgy általában tökéletesre gyúrt teste van, egyébként is egy kis fecske a megszokott viselete, nyilván ezért gondolta azt, hogy számára az a legjobb megoldás, ha csatlakozik ahhoz az internetes tartalomszolgáltató platformhoz, amely első sorban a szex- és pornográf tartalmairól híresült el.

Az AP News azt írja, Balleza havi 15 dolláros díjat számít fel a tartalmához való hozzáférésért, de a negyedéves csomagokat kedvezményesen, 40,50 dollárért kínálja. Eddig közel 140 képet, és 30 videót töltött fel, és több mint 14 000 interakciót folytatott rajongóival.

Balleza az OnlyFans oldalából származó bevételből a 28 éves búvár azt a valamivel több mint 30 000 pesót (körülbelül 1708 dollárt, 600 ezer forint) pótolja, amit eddig állami támogatásként kapott a felkészülésére.

A pénz, amit az OnlyFans-on eddig kerestem, elég ingatag, kiszámíthatatlan forrás, de eddig jól szolgált. Támogatom az édesanyámat, ott a lakásom költsége, kifizetendő számláim vannak. Örülök, hogy az oldalamon lévő emberek nagyon jók és tisztelettudóak voltak eddig velem, remélem, így folytatják

– nyilatkozta Balezza, aki sporttársával, Kevin Berlin Reyesszel a július 14-én kezdődő kezdődő fukuokai világbajnokságon próbálja kivívni az olimpiai indulást..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik