Sport

BL-döntőn járt Orbán Viktor, de nem az MTI képein

Mustafa Kamaci / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Mustafa Kamaci / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
A magyar kormányfő a török államfővel a BL-döntő VIP-páholyában találkozott.

Az állami hírügynökség bőséges képanyagot közölt az isztambuli Bajnokok Ligája döntőjéről, külön a VIP-páholyról, még arról is, hogy Recep Tayyip Erdogan török államfő külön is fogadta a FIFA elnökét.

Annak, hogy Orbán Viktor ezúttal is ott volt a BL-döntőn, a magyar kormányfő találkozott az újraválasztott török elnökkel nincs nyoma. Ezt a 444.hu vette észre az AFP és a Reuters fotóin.

Azzal, hogy Orbán Viktor egy héttel az államfő beiktatása után újra visszatért Törökországba, most a közösségi oldalán sem foglalkoztak, az utolsó két bejegyzés a hivatalos türkmenisztáni látogatásáról szól, a bejegyzések dátuma szerint a miniszterelnök vélhetően onnan repülhetett a BL-döntő helyszínére.

Kapcsolódó
Kibrusztolta első BL-győzelmét, és ezzel triplázott a Manchester City
Az Inter elleni finálét nem Haaland vagy Foden, hanem a védekező középpályás Rodri döntötte el egy okos lövéssel. A történelem ismételte önmagát, De Bruynét megint le kellett cserélni sérülés miatt, de a City most ezt is elbírta, bár kétszer is hatalmas mázlija volt. Guardiola harmadszor nyert BL-t, és a City lemásolta a MU 1999-es bravúrját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik