Sport

A Fradi nem viccel, a világ egyik legjobbját és a BL álomcsapatának pólósát is szerződtette

Adam Pretty/Getty Images)
Adam Pretty/Getty Images)

A kétszeres olimpiai bajnok szerb Dusan Mandic és a vb-győztes Edoardo Di Somma is a Ferencvárosban folytatja a pályafutását.

A magyar bajnok és kupagyőztes FTC-Telekom Waterpolo szerdai szezonzáró sajtótájékoztatóján számolt be a nyári igazolásokról. A távozók között Nemanja Ubovic, Vadovics Viktor, valamint Varga Bence szerepelt, de érthető módon az érkezők jobban felcsigázták a közvéleményt.

Mandicról tudni érdemes, hogy bár a világ egyik legjobbjának számít, a szerb Novi Beogradból kitette a vezetőedzője, ezért nincs játékban. Erről őa 2021-ben a világ legjobb játékosának választott pólós is beszámolt az eseményen.

Életem legszebb periódusa lehetett volna a belgrádi, ehelyett viszont az egyik legnehezebb lett. A Ferencváros elsőként vette fel velem a kapcsolatot, és nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus klubban folytathatom

– nyilatkozta Mandic.

A Ferencváros vízilabdacsapatának éléről távozott Varga Zsolt, aki a magyar válogatott szövetségi kapitánya lett, utódja pedig Nyéki Balázs lett. Az új vezetőedző Di Sommáról elmesélte, hogy még gyerekként látta játszani, már akkor is tetszett a játéka, ezért mindenképp le akarta egyszer igazolni. Képességeiről sokat elmond, hogy az idei Bajnokok Ligája-idényben bekerült az álomcsapatba.

Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke a jövőbeni célokról elmondta, a férfi csapatnak mindkét hazai sorozatban meg kell védenie címét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik