Sport

Horrorbaleset után csoda a Super GT-ben

twitter.com/EmmanuelTouzot
twitter.com/EmmanuelTouzot

A Super GT vasárnap délelőtti futamán a Nissan versenyzője, Tsugio Matsuda és a Lamborghini-s Kosuke Matsuura az 59. körben ütközött. Mutatjuk hogyan:

Matsuda piros Nissanjának jobb első kereke a kanyar kijárata utáni kigyorsítás közben valószínüleg hozzáért a közvetlenül mellette haladó sárga sportkocsihoz. Ettől befordult elé, és a velük szintén egy vonalban versengő Matsuura Laborghinije telibe kapta, kitolta a pályáról. A Nissan a korlátba csapódott, az megdobta, és az autó több méter magasban pörögve a levegőbe repült. A földreérkezést követően a japán versenyző bár eszméleténél maradt, de ki kellett emelni a pilótafülkéből, majd helikopterrel kórházba szállították.

A Nissan Motorsports International a baleset után nem sokkal megerősítette, hogy Matsuda csodával határos módon megúszta a súlyos sérüléseket, ami a videót és a fenti autómaradványokat látva valóban csoda.

A másik japán pilóta, Matsuura segítség nélkül tudott kiszállni ütött-kopott Lamborghini-jéből , és a hírek szerint kutya baja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik