Sport

A legőrültebb KO, amit valaha láttunk

witter / KSW /
witter / KSW /

Egészen jól indult, majd folytatódott a lengyel Krzysztof Glowacki ökölvívó karrierje. A 2008-as profi debütálása után 26 meccset nyert zsinórban, közte 2016-ban a WBO világbajnoki övét is megszerezte Steve Cunningham ellen. 27. alkalommal azonban pont Kovács Kokó István felügyelete mellett szembejött vele Olekszandr Usyk, aki legyőzte, és innen már felemásra sikerült a mutatója.

A lengyel bunyós utoljára idén januárban kapott ki az angol Richard Riakporhetől és úgy látszik eldöntötte, 36 évesen inkább sportágat, és ringet vált.

A hétvégén szép számú közönség előtt a lengyel KSW gálán, az MMA ketrecben debütált, és Patryk Tołkaczewski ellen hamar bajba került. A küzdelem első perce végén a szabad küzdelemben járatlannak gondolt korábbi világbajnok bunyóst azonnal levitte a földre az ellenfele, és elkezdte csépelni a fejét. Aztán jött a meglepetés. Mutatjuk:

A küzdelemben ekkor Glowacki jobb híján csak védeni próbálta a fejét, aztán 1 perc 33 másodpercnél hanyatt fekve eleresztett egy balhorgot, amitől Tołkaczewski mint egy rongybaba, rádőlt és mozdulatlanul feküdt rajta. Így jár az, aki felkészületlen. Glowacki balkeze kifejezetten jó hírű volt a boxszakmában. Amikor a világbajnoki övet elnyerte, a 10. és a 12. menetben kétszer is azzal badlóztatta Cunninghamet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik