Sport

Akkorát esett edzés közben, hogy megrepedt a koponyája a magyar ultrafutónak

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Balesetet szenvedett, ami miatt kórházban fekszik Csécsei Zoltán ultrafutó.

A 24 órás futópados világcsúcstartó és többszörös magyar bajnok kivételesen bukósisak nélkül indult edzésre, de egy autóval ütközött, amely során megsérült és kórházba került. Bejegyzése szerint koponyarepedést szenvedett, több zúzódása is van és egy vérömleny keletkezett az agyvelőjében. Nem emlékszik pontosan, mi történt vele, de azért tette közzé az esetét, hogy mindenkit figyelmeztessen, vegye föl a sisakot.

„Szerdán bringával mentem edzésre, indulás előtt nem találtam a sisakomat, így anélkül. Ne kövessetek el olyan hibát hogy sisak nélkül bringáztok.

A Nagytétényi úton elestem vagy ütköztem vagy elütöttek, nem emlékszem, a rendőrség majd kinyomozza. Mentővel hoztak be a Dél-Pesti centrumkórházba. Kopnyarepedésem, zúzódásaim, horzsolásaim vannak és egy körömnyi vérömleny az agyvelőben. A fejemet összevarrták és megvizsgáltak, majd befektettek egy 6 ágyas szobába.

Péntek óta az orvosommal nem találkoztam, gyógyszerre, kezelésre nincs szükségem. Mégis itt kell lennem 4 idős emberrel, mindegyik pelenkás, a mellettem fekvő haldoklik, reggel óta folyton hörög. A négyből kettő demens, egyik le van kötözve mert éjjel elindult és a padlóról szedük össze. Lehet így gyógyulni?? Aludni sem tudok. Haza nem engednek, saját felelősségre nem hagyhatom itt a kórházat. Ha megszökök, körözést indítanak ellenem a rendőrségen. Egyébként az itt dolgozók kedvesek. A posztot azért írtam hogy tanuljatok a hibámból, védőfelszerelés nélkül ne űzzetek semmilyen sportot (veszélyeseket meg védőfelszereléssel sem). Az autósok pedig vigyázzanak a bringásokra, gyalogosokra”

– írta Facebook-oldalán Csécsei.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik