Sport

Újabb sztársportoló sérülhetett meg a szexmániás műsorvezető miatt

Alessandra Benedetti - Corbis/Corbis via Getty Images
Alessandra Benedetti - Corbis/Corbis via Getty Images

Azt gyanítják az olasz újságok, hogy Melissa Satta szexmániájának esik áldozatul a 27 éves Matteo Berrettini.

A televíziós műsorvezetőként dolgozó nő korábban Kevin-Prince Boateng felesége volt, aki rendkívül sűrűn sérüléssel bajlódott kapcsulatuk első évében, vagyis a 2011-2012-es szezonban. A Vanity Fair egyszer megkérdezte Sattát, mi lehet az oka ennek a sok egészségügyi panasznak, így felelt:

Egyszerű az oka, heti hétszer, ha lehet akár tízszer is szexelünk.

Azóta már megbánta, hogy elárulta a titkot, mert egész Olaszországban nimfománnak tartják. Hiába vallja ma már, hogy meg kell válogatni a szavait, ha fociról vagy szexről van szó, a stigma megmaradt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa Satta (@melissasatta) által megosztott bejegyzés

A nála tíz évvel fiatalabb Berrettinivel év elején kezdett randizgatni, a teniszező azonban súlyos combizom-szakadást szenvedett. Az olasz játékos 2021-ben döntős volt Wimbledonban, 2022 januárjában a világranglista 6. helyén állt, cikkünk megjelenésekor viszont a 21. pozíciót foglalja el. Az olasz közvélemény pedig úgy véli, ismét Melissa Satta szexuális étvágya okozhatja a fennakadást.

Berrettini pályafutása során egyébként hétszer nyert egyéniben és kétszer párosban ATP-tornát, ezen kívül ötször veszített döntőt egyesben és egyszer párosban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik