Sport

Kovacsics Anikó ismét súlyos sérülést szenvedett

A Ferencváros 29-26-ra nyert a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I keddi rangadóján, de ismét elveszítette a vállsérülést szenvedett Kovacsics Anikót.

A hazaiak remekül kihasználták, hogy a fővárosiak szombaton a francia Metz csapatával Bajnokok Ligája-negyeddöntőt játszottak, amelynek visszavágóját vasárnap rendezik. Tíz perc után már 7-3-ra, húsz perc elteltével pedig 12-8-ra vezetett a lendületesen játszó DVSC, de Klujber Katrin góljaival tartotta a különbséget a Magyar Kupa-címvédő FTC, sőt a szünetben már csak kétgólos hátrányban volt.

Az első félidőben megsérült Kovacsics Anikó korábban műtött jobb válla (az eset itt tekinthető meg), a folytatásban nem is tért vissza a pályára a játékos. Elek Gábor, az FTC vezetőedzője a találkozót követően az M4 Sportnak elmondta, hogy a válogatott irányító válla kiugrott.

Kiugrott a helyéről az a váll, és úgy kellett az öltözőben visszarakni, ami tapasztalatom szerint sok jót nem vetít előre. Ez most nagyon megütött engem, nehezen is beszélek róla

– fogalmazott a tréner.

A 34. percben a Ferencváros – a találkozó során először – átvette a vezetést, majd ellépett négy találattal, utána viszont több mint tíz percig nem talált be. A DVSC – sok hibája ellenére – egyenlített, de ennek a félidőnek a hajrája is az FTC-nek sikerült jobban, a csapat végül 29-26-ra nyert, írta tudósításában az MTI.

Kézilabda, női NB I

DVSC Schaeffler – FTC-Rail Cargo Hungaria 26-29 (16-14)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik