Sport

Éles József fia is légiósnak áll, átalakul a kisebbik veszprémi csapat

Bodnár Boglárka / MTI
Bodnár Boglárka / MTI
Nagy harcban van a bennmaradásért a Fejér-B.Á.L. Veszprém férfi kézilabdacsapata, amelynek még négy forduló áll a rendelkezésére, hogy biztosan megelőzze a rivális Ceglédet.

22 forduló után a veszprémiek nyolc ponttal állnak, és még a Tatabánya (idegenben), a NEKA (otthon), a Budai Farkasok (idegenben) és a Csurgó (idegenben) lesz az ellenfél. Még így is jobb a sorsolása a négy hazai meccsre készülő Ceglédnél, amely a Dabas mellett három top 5-ös ellenféllel (Veszprém, Ferencváros, Balatonfüred) csap össze.

„Mindenkinek nekimegyünk, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki ebből. Tizenkettedik helyezettként minden esélyt megragadnánk, hiszem, hogy van sanszunk a bennmaradásra, noha a szezonban ezer sebből véreztünk: egyszer sem szerepelhettünk a legjobb összeállításunkban” – mondta Éles József klubtulajdonos.

A Veol.hu azt írta, bárhogy is alakul a veszprémiek jövője, két dolog biztosnak látszik: a névadó támogatójuk kitart mellettük, és a játékoskeretükben jelentős mozgás lesz a holt idényben.

Éles szerint, ha bennmaradnak, külföldi játékosokban is gondolkodniuk kell, kiesés után viszont magyar fiatalokkal próbálnak meg visszajutni.

Fiam, Benedek is távozik. Eleinte nem, de most már én is támogattam a döntést, hogy az országhatárainkon túl fejlődjön tovább, s váljon profivá

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik