Sport

Horrorsérülés: 75 öltéssel varrták össze a hokis sebét, de visszatért a pályára

Sportsnet
Sportsnet

Rendkívül peches és egyben ijesztő sérülést szenvedett el Morgan Barron, a Winnipeg Jets jégkorongozója. Az észak-amerikai liga, az NHL rájátszásában csapata a Las Vegas Golden Knights ellen játszott, az első harmadban pedig tömegjelenet alakult ki a kapu előtt, amiben Barron is részt vett, amikor is

hátulról meglökték, ő pedig arccal előre ráesett a hason fekvő, a lábát az égbe emelő kapus korcsolyájára és egy óriási vágás lett az arcán, homlokán.

Azt már megszokhattuk, hogy a jégkorongozókat más anyagból gyúrták, ezt pedig a Winnipeg játékosa is bebizonyította. Barron ugyanis elvonult ápolásra, a sebét aztán 75 öltéssel varrták össze, ő pedig a második harmadban visszatért a jégre. Közel 11 perc játékidő jutott neki, amibe belefért három lövés és öt ütközés is.

A találkozó egyébként hatalmas meglepetéssel szolgált, ugyanis az alapszakaszban a nyugati konferencia legjobbjának számító Vegas otthon 5-1-re kikapott a rájátszásba éppen hogy beeső Winnipegtől. Blake Wheeler góllal és két gólpasszal zárt, a Jets pedig elvette riválisa pályaelőnyét az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik