Sport

A Vasasnak vízben jobban megy, mint füvön

vasassc.hu
vasassc.hu

Miközben a piros-kékek labdarúgói sereghajtók az NB I-ben, és – bár szombat délután öt hónap után meglepetésre meccset nyertek – tán már a legoptimistább játékosok is elkönyvelték, hogy nyártól ismét az NB II-ben kergetik a labdát, a klub vízilabdázóinak sokkal jobban megy:

szombat este Eurokupa-döntőt játszottak Olaszországban.

A klubhonlap beszámolója szerint a savonai nézők fergeteges hangulatot teremtettek a Zanelli-uszodában, ahol először 19 órakor harsant fel a síp, avagy adta meg a jelet a játékvezető páros az első ráúszásra.

A mérkőzés során többször is kétgólos hátrányba került a Vasas, de a védekezés a második félidőre feljavult, ennek is köszönhetően Mitrovics kapus fontos pillanatokban tudott hárítania.

A rendkívül feszült, igazi döntő-hangulatú összecsapáson különösen támadásban nem játszottak pontosan az A-Híd VasasPlaket vízilabdázói, rengeteg előnyt, gólhelyzetet, nota bene két ötméterest is elpuskáztak – avagy ha pontosabbak, akár az első meccsen, idegenben eldönthették volna a kupadöntőt.

Végül a hajrában sikerült az egalizálás, ezért a Vasas a végső győzelem esélyével várja az Eurokupa április 29-i visszavágóját.

Eurokupa-döntő, I. mérkőzés

RN Savona-A-Híd VasasPlaket 8-8 (3-2, 2-3, 2-1, 1-2)

Gól: Bátori 3, Randjelovics Sz. 2, Brguljan D., Edélyi, Gábor L.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik