Sport

„Nagyon utálom ezt a kézilabdát” – a Fradi edzője keményen kritizálta csapata játékát

M4 Sport
M4 Sport

Küzdelmes meccsen nyert 35-29-re a Ferencváros otthon a Siófok ellen a női kézilabda NB I-ben. A találkozót követően a Fradi vezetőedzője, Elek Gábor arról beszélt az M4-nek, hogy mindkét csapat antikézilabdát játszott, főleg ferencvárosi oldalon érezte kaotikusnak a teljesítményt.

Sétálgattunk, lassan játszottunk én nagyon utálom ezt a kézilabdát, pedig végül is magabiztosan játszottunk, Nem számítottam sziporkázó játékra, de ennél azért picivel többre

nyilatkozta az M4-nek Elek.

A riporter azt is meg akarta tudni, mi hangzott el az öltözőben a 19-18-as első félidőt követően, amire a vezetőedző azt felelte, „azt nagyon ne akard tudni”.

Elek Gábor a két csapat teljesítményét annak is betudja, hogy a játékosok a válogatottól érkeztek vissza, ilyenkor szerinte pár nap alatt nem lehet rendezni a sorokat. Abban bízik, hogy a következő héten már lesz javulás, mert ha nem, akkor nagyon nagy bajba kerülhet a Fradi.

A veretlen Ferencváros a bajnokságban két pont hátrányban van a Győr mögött, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott ellenfelénél. A Bajnokok Ligájában a Buducsnoszttal játszik a nyolc közé jutásért, az első meccset március 18-án Podgoricában, a visszavágót egy héttel később Érden játsszák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik