Sport

Gyanúsítottként hallgatták ki a volt válogatott Tokody Tibort

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Gyanúsítottként hallgatta a ki a rendőrség a volt válogatott Tokody Tibort, aki pár nappal ezelőtt besétált a rendőrségre és feladta magát miután megtudta, hogy elfogatóparancs van ellene.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt folyik büntetőeljárás az ügyben a Győri Rendőrkapitányságon, és a gyanúsított kihallgatása megtörtént.

Az Újpest, a Győri ETO és a német Wupperthal korábbi játékosa ellen még 2021 júliusában adott körözést a Győri Rendőrkapitányság sikkasztás miatt. Tokody az eset után azt mondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy keresik.

Azt nyilatkozta korábban a Sportalnak, hogy nem követett el semmi olyat, amiért bujkálnia vagy szégyenkeznie kellene. Azt állította, nincs semmiféle sikkasztási ügye, és egy 180 eurós munkahelyi vita utóéletéről szól csak a meghurcoltatása. Később azonban kiderült, hogy a volt futballistának már korábban is volt hasonló ügye. A lap szerint 2020 szeptemberében 1 év 2 hónap felfüggesztettre ítélték folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik