Sport

Megütötte pornósztár párját, letartóztatták az NBA-bajnok kosarast

Gregory Shamus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Gregory Shamus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A San Antonio Express-News szerint a San Antonio Spurs és a Milwaukee Bucks korábbi kosarasát, az NBA-bajnok Bryn Forbest szerda reggel letartóztatták Texasban, miután állítólag bántalmazta barátnőjét, a pornósztár Elsa Jeant.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Jean (@elsajeanofficial) által megosztott bejegyzés

A 29 éves kosarast hajnali 5 körül vették őrizetbe San Antonióban, miután összeveszett a barátnőjével, és a vita annyira elfajult, hogy többször megütötte párját, aki orvosi ellátásra szorult. A Daily Mail úgy tudja, a kosarast a Bexar megyei börtönbe szállították, óvadékot egyelőre még nem állapítottak meg nála.

A veszekedés további részletei egyelőre nem ismertek.

Forbes hét szezont játszott az NBA-ben, a pályafutását 2016-ban a San Antonio Spursben kezdte, ahol négy szezont játszott: 2018-2019-ben 11,8-as pont- és 2,9-es lepattanóátlaggal bírt. A 2020-2021-es szezonban 70 meccset játszott a Milwaukee Bucksban, amellyel bajnok lett, majd 2021 augusztusában visszatért a Spurshez és 40 meccsen 9,1 pontot átlagolt.

2022 januárjában a Denver Nuggetshez ment, majd júliusban aláírt a Minnesota Timberwolveshoz, amelyben 25 meccset kapott, mielőtt február 9-én elküldték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik