Sport

„Ez nem nekem szól” – a golfozó helyett névrokona kapta meg a Masters-meghívót

DAVID CANNON / David Cannon Collection / Getty Images via AFP
DAVID CANNON / David Cannon Collection / Getty Images via AFP
A tervezettnél tovább kellett várnia az idei Mastersre szóló meghívóra az amerikai golfozónak, Scott Stallingsnek, miután azt tévedésből egy névrokonának küldték el a szervezők.

A US Masters – amelyre áprilisban kerül sor – a négy fő golftorna egyike, 1934 óta rendezik meg az augustai National Golf Club szervezésében. A többi major viadaltól eltérően ez meghívásos verseny.

Stallings elmondása szerint naponta többször is ellenőrizte a postaládáját, hogy megérkezett-e már a várva várt zöld boríték, amikor a közösségi médiában megkereste egy férfi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scott Stallings (@scottstallings) által megosztott bejegyzés

„Hello Scott! Az én nevem is Scott Stallings, Georgiában lakom. Az én feleségemet is Jennifernek hívják! Ma kaptam egy küldeményt, amelyben meghívtak az április 6-9-i Mastersre, de száz százalékig biztos vagyok abban, hogy ez NEM nekem szól” – írta a névrokon.

Én is játszom, de messze nem olyan szinten, mint te.

„Nagyszerű a csomag, minden benne van, ami az induláshoz kell” – tette hozzá, amikor később posztolt egy videót arról, ahogyan csalódást színlelve postára adja a csomagot a profi játékosnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scott Stallings (@scottvstallings) által megosztott bejegyzés

A 37 éves Stallings jelenleg 54. a világranglistán, eddig három versenyt nyert a golfozók legrangosabb sorozatában, a PGA Touron. Augustában a 2012-es holtversenyes 27. hely volt a legjobbja, írta az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik