Sport

Horrosbalesetet élt túl az indiai krikettsztár

A 25 éves Rishabh Pant pénteken kora reggel „elszundított” a Mercedese volánja mögött, majd nagy sebességgel haladva átszakította az autópálya korlátját, autója többszöri szaltó után a tetején állt meg és kigyulladt.

A 25 éves Pant, aki az indiai Premier League csapatának, a Delhi Capitalsnak az egyik sztárjátékosa egyedül utazott, és  csodával határos módon túlélte a balesetet. A talksports.com úgy értesült, a repülést és a borulást követően sikerült betörnie az ablakot, és így tudott kimenekülni az autójából, mielőtt az kigyulladt volna. A helyszínről készült megdöbbentő videófelvételek pillanatokkal az ütközés után azt mutatják, hogy a krikettjátékos megsérült, és emberek segítetenek neki, miközben az autó lángokban állt az út közepén, majd miután talpra állították, azt sugallja, elég nehéz elképzelni, hogy abbl bárki is élve kimászott.

Az első diagnózisok szerint Rishabh két vágással a homlokán, szalagszakadással a jobb térdében, egy sérült jobb csuklóval, bokája, lábujjakkal, és hatalmas horzsolásos a hátán úszta meg a balesetet. Jelenleg dehraduni MAX kórházban kezelik, az állapota stabil, de MRI és további ortopéd és plasztikai sebészeti vizsgálatok várnak rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik