Sport

Megjelent a G-ADAM SPORT Katar 2022 magazinja!

Már országosan kapható a G-ADAM SPORT nyomatott vb-beharangozó magazinja, a KATAR 2022. A lap 84 színes oldalon mutatja be a téli világbajnokság csapatait, sztárjait és kereteit, és nem megy el szó nélkül a torna várható negatívumai mellett sem.

 

Minden szempontból különleges világbajnokság kezdődik november 20-án, vasárnap. Soha nem rendezték még meg ezekben a hónapokban a labdarúgás (és talán a világ) legnagyobb sporteseményét, és soha nem fűződött ennyi balhé (korrupció, emberi jogok sárba tiprása, haláleset az építkezések során stb.) egyetlen világbajnokságot rendező ország nevéhez sem, mint most Kataréhoz.

Az újságosoknál már országosan kapható G-ADAM SPORT – KATAR 2022 magazinjának felvezető cikke (amelyet Csurka Gergely jegyez) ezeket a viszontagságokat is körüljárja, így teljes képet kaphatunk az igen különlegesnek ígérkező katari labdarúgó vb-ről. Hogy a nemzeti bajnokságokból „átugró” futballisták milyen teljesítményt nyújtanak majd a tornán, nem tudhatjuk, mindenesetre a magazin szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy teljes pompájában élvezhessük a tévé mellől a mérkőzéseket.

A KATAR 2022 magazinban minden csoport 8-8 oldalon mutatkozik be: a legerősebb csapatokról négy oldalon, a közepes erejű válogatottakról két oldalon, a leggyengébbnek ígérkező együttesekről pedig egy-egy oldalon informálódhatnak az olvasók.  A magazinban nem csak az egyes válogatottak kulcsjátékosait, hanem a legígéretesebb fiatal tehetségeket is kiemelték, így a lehető legközelebb kerülhetünk a katari világbajnokság 32 csapatához. A magazinban továbbá egy egyedi interjút olvashatunk három a TV-ből ismert fociszakértővel. Szabó Christoph, Szabó „Peet” Péter és Soós Márk egy hiánypótló focitaktikai könyvet írt meg, amely a Libri általános előrendelési listájának legelső helyéig tornázta fel magát a napokban. Ez az Olvasd a játékot! – Hogyan nézzünk focimeccset! című könyv, hátsó borítóján pedig a magyar válogatott népszerű játékosa, Schäfer András is feltűnik, hiszen szívből ajánlja a könyvet a futball hazai szerelmeseinek.

A magazinra visszatérve, a 32 válogatott részletes bemutatása mellett napi bontásban (magyar idő szerint rendezve) is megtalálhatjuk a vébé menetrendjét, ami nagyon hasznos a tévénézőknek. Mindezek mellett a lap egy nyereményjátékot is kínál az olvasóknak: mindazok, akik 10+1 kérdésre helyesen válaszolnak Sportkonyvek.hu utalványokat, eredeti vb-labdát és a szerzők által dedikált Thomas Müller (!) valamint, Olvasd a játékot! című könyvet nyerhetnek.

A kiadvány megvásárolható országosan az újságárusoknál, a benzinkutakon és az élelmiszerboltokban, valamint közvetlenül megrendelhető a www.sportkonyvek.hu webáruházban!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik